Egy évvel ezelőtt születésnapom alkalmából írtam egy nyílt levelet, melyet azok is szívesen olvastak, akik nagy sajnálatukra nem tudtak részt venni az adott év kétségkívül legnagyobb eseményén. Idén egy szűkebb rétegnek szánva újabb szervezett találkozóra készülök, szintén egy évforduló apropóján. Ugyan az osztálytalálkozó főként a gimnáziumi évek nosztalgiagyűlése, én szakítva a hagyományokkal, életem eddigi négy legszebb évére emlékezve, főiskolás találkozót hirdetek.

 


 

Kedves Egykori Kodósok!

Ha megengeditek, egy személyes történettel kezdeném. Most nyáron lesz öt éve annak, hogy a főiskolánk uralKODÓjának Szent Győrffy Boldog Miklós forró kézszorítása mellett, kezembe kaptam a diplomámat. Mivel sokatoknak megadatott már ez a szívszorító pillanat, úgy gondolom eme jeles évforduló alkalmával, visszatérhetnék egy múltidéző hétvégére a Koronázó városba.

Hogy számotokra mit jelentett az a 4-5 (6-7-8) év nem tudhatom, de bizaKODÓ vagyok, hogy mindannyitoknak rengeteg kellemes emléke fűződik hozzá, és szívesen nosztalgiáznátok kicsit közösen. Az akkori hangulatot megidézve semmiféle rongyrázó vagy hivalKODÓ dologra nem gondoltam, megkísérelve a lehetetlent visszaugranánk 2006-ba, mintha csak most lépnénk ki a nagy előadóból. Vagyis a gyülekezőhely az „A” épület előcsarnoka lenne.

Úgy gondolom, igazán úgy tudnánk leróni tiszteletünket Székesfehérvár előtt, ha minden egyes vendéglátóegységet végigjárnánk, amely központi szerepet játszott az (öröm)ittas, néhol búslaKODÓ, majd pár sör után már haverKODÓ, de mindig nagyon okos(KODÓ) diákok életében. Felvázolnék tehát egy programtervezetet, amit természetesen totálisan fel fogunk borítani, de rend a lelke mindennek.

Szóval szombaton kettő órakor lenne a találkozó, addigra mindenki kényelmesen Fehérvárra érhet az ország bármely szegletéből. Onnan átruccannánk egy kellemes ebédre a Placcba. Szerény véleményem szerint itt érdemes lenne eltölteni plusz egy-két órát, mert a későbbiekben nem garantált a fennkölt, úri társalgás és én mindenképpen szeretnék mindenkivel váltani pár józan szót.


Innen egy órás turnusokban haladnánk tovább, a Joe borozója, Sport, Ribillió, Marxim, Flying Cat, Kiskulacs, Sörpatika, Vadászkürt, HB útvonalon, természetesen a változás jogát fenntartva. Elképzelhetőnek tartom, hogy némelyikőtök álmélKODÓan tekint a sorra, hogy kihagytam a törzshelyét, éppen ezért lehetséges, hogy itt-ott elszakad a nagy társaság egymástól. Viszont jó lenne mégiscsak együtt maradni, így szilveszteri hangulatot varázsolva a nyári éjszakából, éjfélkor pezsgőzést tartanánk a főépület előtt, megünnepelve a remélhetőleg feledhetetlen estét.

Végül, a nap megkoronázásaként bevetnénk magunkat az Appartmanház-Dodge-Le Baron-Vesztegzár-West kvintett egyikébe, és ki-ki ereje és vérmérséklete szerint ropná hajnalig. A vasárnap programját már kötetlenként jelölném meg, önszerveződő csoportokban.

Hogy lényegi információ is kerüljön a levélbe, a találkozó időpontja július 9-10 lenne. Véletlenül sem szeretnék tolaKODÓ lenni, de a szervezést megkönnyítve kérnélek titeket, minél hamarabb döntsetek, hogy részt vennétek-e a mókában. Szóval töltsétek ki az alábbi kérdőívet és küldjétek vissza:

1. Részt vennél-e a Fehérvár Reunion 2011 kulturális programon?
a, hogy a fenébe ne
b, már egy héttel előbb lemegyek
c, rettentően sajnálom, de nem tudok, igyatok helyettem is és 2016-ban találkozunk


Röviden ennyi lenne a tervem. Elnézést, ha itt-ott csapKODÓ lettem volna, de már maga az elképzelés rettentő jó érzéssel töltött el, hát még a megvalósítás. Remélem, minél többen pozitívan reagáltok majd, csapjunk egy olyan igazi jó bulit még egyszer együtt.

Szép hétvégét mindenkinek,
Attila

Szerző: Tanár_Úr  2011.03.26. 16:26 Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás buli emlék öröm nosztalgia vidámság találkozó főiskola visszatérés

A bejegyzés trackback címe:

https://azurkek.blog.hu/api/trackback/id/tr962773472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása